FSK-Talentcenter piger

Kære FSK-klubber og trænere.

Hermed lidt praktisk information for FSK-Talentcenter piger.

Informationsmøder:

Klubber, trænere og ledere: 10. august kl. 17.00-18.00 på Autocentralen Park - Mediator Loungen.

Forældre: 11. august kl. 17.00-18.00 på Autocentralen Park - Mediator Loungen.

Tilmeldingsfristen: Til informationsmøderne, er onsdag den 5. aug. pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Udtagelsestræning:

14. og 21. august vil være åbne træninger, hvor alle klubber kan sende piger ind til træningerne. Efter disse to træninger udtages spillerne til det videre forløb. Træneren orienteres mandag den 24. august pr. mail omkring, hvem der udtages kl. 16.00 og kl. 18.00 orienteres spillerne.

Da der er få pige spillere i Kolding Kommune, er det vigtigt at klubberne sender så mange ind som muligt, så skal vi nok tage godt imod dem, og sikrer at spillerne bliver matchet og udviklet på deres niveau.

Tilmelding:

Er senest den 5. august, Hvor alle spillere tilmelder sig individuelt via FSK-hjemmeside:
https://fsk-kolding.dk/talenttraening-for-piger/tilmelding

Kontingent:

De piger, der bliver udtaget efter de første to prøve træning, skal melde sig ind via Klub Office. Det foregår på Kolding IF’s hjemmeside: https://kif-fodbold.dk/ under kontingent. Dette skal være betales senest 1. sep.

Træning:

Alt træning foregår ved Fynske Bank Arena (koldingQ i Bramdrupdam), det samme gælder for omklædning. Mødetid er altid 30 min. før træningsstart, med omklædning og indledende dialog. Træningstider er U10 & U11 kl. 16.30-18.00 og U12 & U13 kl. 18.00-19.30

Spørgsmål rettes til:  Kolding IF Talentchef Frederik Lund Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Med venlig hilsen 
FSK- fodboldsamarbejdet i Kolding

Støttet af Kolding Kommune

ÅBEN TRÆNING

Kære FSK – klubber og trænere

Én gang ugentligt afholder vi FSK - TOP og Talentcentertræning, hvor dygtige og motiverede fodboldspillere i aldersgruppen U10-U12 får mulighed for at blive matchet med spillere fra andre klubber i FSK. Kolding IF stiller dygtige og uddannede trænere til rådighed, der sammen med den fodboldfaglig ansvarlige sikrer, at kvaliteten og læringsudbyttet for spillerne er på et så højt niveau som muligt.

Børnene i denne aldersgruppe gennemgår en stor udvikling. Derfor kan, der være spillere ude i samarbejdsklubberne, som ikke på nuværende tidspunkt er en del af FSK – TOP og Talentcenter, men for hvem dette tilbud pludselig kan være relevant, og vigtigt for videre udvikling.

Vi vil derfor rigtig gerne sikre, at alle spillere, som dette tilbud er relevant for, også får muligheden for at deltage. Derfor afholder vi åbne træninger på FSK – Talentcenter onsdag d. 12. og 19. august for årgang 2009 og 2010 (Tidspunkter følger).

 

For at kunne deltage i disse åbne træninger skal træneren fra spillerens klub indstille spilleren ved at tilmelde dem på FSK-hjemmeside på følgende link:
https://fsk-kolding.dk/topcenter-talent-drenge/tilmelding-talentcentertraening

Efter de åbne træninger, vil de pågældende spillere modtage besked om de kan fortsætte på FSK – Talentcenter.

Vi håber, at I vil benytte jer af muligheden for at indstille dygtige og motiverede spillere, der kunne have gavn af denne ugentlige matchning.

Sidste frist for tilmelding er 5. august 2020.

Kontaktperson: Mads Ravn, E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Med venlig hilsen
FSK- Fodboldsamarbejdet i Kolding
FSK – Top og Talentcenter

Støttet af Kolding Kommune

Hold klubberne i live under Corona-krisen

Kære FSK klubber

Vi, i FSK, har med stor interesse læst DBU og DIF’s opfordringer til medlemmerne i klubberne at støtte klubberne økonomisk i den svære tid, vi oplever omkring Coronavirussen.

FSK har, ved en rundspørge hos FSK klubberne, fået positive tilbagemeldinger omkring DBU og DIF’s opfordring til medlemmerne om, at betale kontingent for 2020, selvom klubberne har lukket for aktiviteter ud fra myndighedernes anbefalinger.

Følgende er meldt ud fra DIF:
Det er Danmarks Idræts-Forbunds klare anbefaling, at de enkelte idrætsforeninger ikke tilbagebetaler kontingent for perioden, hvor aktiviteterne ligger stille. Baggrunden er, at man formelt set ikke kan kræve at få en del af kontingentet retur, fordi foreningens aktivitet er stoppet i en periode. Kontingentet er nemlig udtryk for en betaling for det at være medlem i en idrætsforening og ikke for en specifik ydelse.

Det er vigtigt for FSK, at vi støtter op omkring en fælles holdning i klubberne til håndtering at den økonomiske situation, således at alle klubberne melder det samme ud til medlemmerne.
Medlemmerne skal vide, at økonomien er meget vigtig i den periode, hvor der ikke er aktiviteter. Der skal betales trænerlønninger, osv. i perioden op til Coronavirussen stoppede aktiviteterne i klubberne.

FSK deler DBU’s holdning om, at fodboldklubberne måske vil være vigtigere end nogensinde, når Corona-krisen engang er fortid:
Vi tror på, at vi som danskere får brug for fællesskabet mere end nogensinde, når denne sundhedskrise har sluppet os, og vi igen kan vende tilbage til vores hverdag. Derfor er det også afgørende, at der fortsat er stærke lokale klubber, hvor der ikke blot kan spilles fodbold, men som kan skabe sammenhængskraft i lokalsamfundene og være centrum for vores samvær og sociale relationer. Derfor skal der lyde en stor opfordring til at bakke op om sin lokale fodboldklub lige nu.

FSK håber med denne information, at medlemmerne i fodboldklubberne støtter op omkring ønsket fra fodboldklubberne om, at der betales kontingent for 2020 og dermed holder klubberne i live under Corona-krisen.

På vegne af FSK’ bestyrelse.
Støttet af Kolding Kommune

Kolding, den 9. januar 2020

FSK Kolding
STORE TRÆNERDAG

Vi indbyder hermed
til FSK-Store trænerdag
mandag d. 17. februar 2020 kl. 18.30-21.00.

Vi får besøg fra FC Midtjylland af Kenneth Andersen, tidligere superligatræner og nu Head of Coaching samt Younes Pedersen, individuel træner for U13-15.

Aftenen byder først på inspirationstræning med FC Kolding Nords U16-hold som medier. Dernæst går vi i loungen på Autocentralen Park, hvor Kenneth og Younes vil fortælle om deres erfaringer med ungdomstræning, og hvor der vil være mulighed for, at stille spørgsmål.

Formål:
At skabe inspiration til træningen hjemme i klubberne samt vidensdele og skabe relationerne FSK-klubberne imellem.

Målgruppe: Alle trænere og ledere i FSK-klubberne
Dato: 17. februar 2020 kl. 18.30-21.00
Sted: Autocentralen Park, Marcus Allé 30, 6000 Kolding
Pris: Gratis

Tilmelding: Tilmelding senest 10. feb. KLIK HER

FSK Målmandscamp 2019 

Som en del af FSK-samarbejdet afholder Kolding IF igen i år en målmandscamp. Campen foregår fra d. 11.-13. januar med fuld forplejning. Campen vil blive afholdt på Marcus Alle 30, KIF fodbold, hvor vi træner, spiser og sover. Det vil være for både piger og drenge i Kolding kommune i aldersgruppen U9-U15. Der vil blive arbejdet med både det målmandstekniske og taktiske. Med videotræning, både af kamp og af dagens træning. Det sociale vil også være i fokus, alle keeperne sover sammen, spiser sammen, hvilket vil skabe bånd på tværs af årgangene og klubberne. 

Pris: 999 kr. 

Prisen inkluderer:

  • 1 fribillet til Kolding IF 2. divisions hjemmekamp 
  • Overnatning på Autocentralen Park med fuld forplejning fra fredag-søndag. 
  • Frugt, saftevand og vand mellem måltider og træning. 
  • Sammenlagt 8 timers træning. 
  • Alle trænere er en del af Kolding IF’s elite afdeling eller målmandsakademiet i FSK. 

Hvorfor afholder FSK målmandscamp?
Det gør vi for at kunne tilbyde målmænd i trekantområdet og syd&sønderjylland en weekend hvor der bliver nørdet i det målmandstekniske og -taktiske og med træning på elite fodbold niveau. Træningen vil blive planlagt sådan at der maksimalt er 5-6 målmænd pr. målmandstræner, dette sikre høj kvalitet i træningen for den enkelte målmand. 

Sådan tilmelder du dig: 
Ved et klik på dette link: https://www.kif-fodbold.dk/kontingent/, herefter vælges ”Målmandscamp 2019” i venstre side og herefter kan der betales(Husk at påføre spillerens navn i blanketten). 

Eventuelle spørgsmål sendes til: 
Sportslig ansvarlig, Rasmus Kragh på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 27820114 
Eventkoordinator, Mark N. Schmidt på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 27246135

Med venlig hilsen
Kunstgræs udvalget i FSK 

Støttet af Kolding Kommune

Kolding, den 23. november 2018

FC Kolding Nord -Kolding IF-Seest Boldklub
indgår trænersamarbejde

Som et nyt led i FSK-samarbejdet vil der fra 1. januar 2019 blive foretaget trænerudveksling mellem flere klubber i FSK-samarbejdet. Helt konkret betyder det, at to trænere fra Kolding IF i en periode skal træne og lede hver deres hold i henholdsvis Seest Boldklub og FC Kolding Nord. Trænerudvekslingerne skal ses som et strategisk bidrag til at træningskvaliteten højnes klubberne imellem samt agere arena til at videreudvikle to dygtige trænertalenter med på sigt at tage skridtet op som elitecheftrænere. 

Kolding IF og Seest Boldklub har indgået en aftale, der gør at fra den 1. januar 2019 og halvandet år frem, sikre at den tidligere Harte G&IF træner Phillip Jakobsen tiltræder på årgang 2008. Phillip har en UEFA B-Licens og er samtidig en del af DBU’s talent dommergruppe, hvor han er linjedommer på 2. division, Phillip er en rolig og reflekterende person, der passer perfekt til denne aldersgruppe. Phillip vil stå for planlægning og afvikling af 2 ugentlige træninger i Seest Boldklub i tæt samarbejde med holdets nuværende trænere. Derudover fortsætter Phillip som en fast del af U11 teamet omkring FSK-Topcenteret med Mads Ravn. Det nuværende trænerteam bestående af Mikkel Weber Øtoft og Ronni Christensen, vil stadigvæk være ansvarlige for afvikling af kampe på holdet. Det er glædeligt at kunne lave et sådant samarbejde, med henblik på at optimerer betingelserne for udviklingen af talenterne i Kolding Kommune på U11 årgangen. 

FC Kolding Nord og Kolding IF har ligeledes indgået et samarbejde, der betyder at Mark Schmidt fra den 1. januar 2019 og halvandet år frem er ansat som cheftræner på FC Kolding Nords årgang 2004. Mark har en UEFA B-Licens, og arbejder til dagligt i Kolding IF som eventkoordinator og morgentræner. Mark har det sidste år været en del af årgang 2004 i Kolding IF elitetrup, som assistenttræner. Det er glædeligt at det gode samarbejde har kunne finde endnu tættere sammen, samtidig kender Mark overordnet de fleste spillere i FC Kolding Nord og omvendt. Mark vil i FC Kolding Nord skulle arbejde tæt sammen med holdets nuværende træner Jakob Tonsberg. 

Disse ansættelser skal ses som et led i det strategiske samarbejde med henblik på talentudviklingen i Kolding Kommune og dermed FSK-Samarbejdet (Fodbold Samarbejdet i Kolding Kommune), da det er vigtigt at løfte i flok hvis Kolding igen skal stå stærkest muligt i ungdommen, som er i rivende udvikling. 

Ved spørgsmål kontaktes Talentchef i Kolding IF Frederik Lund på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. / +4528598224

Med venlig hilsen
Kunstgræs udvalget i FSK

Støttet af Kolding Kommune

Nyt fra Kunstgræsudvalget
i FSK Kunstgræsbaner i Kolding Kommune

Kolding, 15. november 2018. 

Hej Alle. 

Med lidt forsinkelse, kan vi fortælle, at Kolding Kommune har lagt deres budget for 2019-2022. 

Normalt så beslutter man også der, hvilke af de indstillede forslag fra de enkelte forvaltninger, man skal støtte, og hvor mange penge man vil støtte det med. 

Men som de fleste nok ved, så svømmer kommunen ikke i penge, og derfor har man valgt en anden fremgangsmåde i dette budgetforlig. 

Der er afsat 20 mio. kr. i 2019 til nye anlæg. De skal dække hele kommunen, og alle forvaltninger. Det bliver først i starten af 2019 besluttet, hvad pengene skal bruges til. 

Som I nok kan gætte, så er 20 mio. kr. ikke ret meget i forhold til en hel kommune, men vi ved, at Idrætsforvaltningen har vores forslag til flere kunstgræsbaner med på bordet, når den endelige beslutning skal tages. Vi har en klar fornemmelse i udvalget, at der stadigvæk er en positiv politisk holdning til vores oplæg, men der skal jo desværre være penge til det også. 

Er der nogle der har yderligere spørgsmål til projektet, så er I velkommen til at kontakte Morten på tlf. 29614809 eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Vi krydser finger i udvalget og vender tilbage, når der er nyt fra kommunen. 

Med venlig hilsen
Kunstgræs udvalget i FSK 

Støttet af Kolding Kommune 

Følg os på Facebook

FSK Kolding

Fodboldsamarbejdet i Kolding Kommune.
© 2018 FSK Kolding. All rights reserved