Skip to main content

Tilmelding til målvogtertræning

Interesseret i at deltage i talenttræning?

Her er hvad du skal gøre...

1. Tilmeld dig 2 gratis prøve træninger ved at udfylde formularen nederst på siden

Det er vigtigt for trænernes planlægning, at vi har alle tilmeldinger inden 1 juli 2022.

2. Når du har tilmeldt dig, modtager du info om hvor og hvornår de 2 prøvetræninger foregår.

3. Når du har gennemført de 2 prøvetræninger, vil vi meget gerne høre fra dig, om du skulle være interesseret i at fortsætte på FSK talenttræningen.

Det er vigtigt at huske på, at vores trænere også skal være enige i at det giver mening for begge parter at fortsætte talenttræningen --> det er derfor VIRKELIG vigtigt, at du giver den maks. gas og viser os BÅDE hvad du allerede kan, MEN næsten endnu mere vigtigt, at du også udviser stor LÆRINGSPARATHED.

Vi er nødt til at have dig registreret i FSK KampKlar for at vi kan se hvor mange der kommer til den ugentlige træning og samtidig for have et sted hvor talenttrænerne kan kommunikere med dig og omvendt.

4. Hvis det, mod forventning, ikke skulle lykkedes at opnå en plads på talenttræningen i første omgang, er du selvfølgelig altid velkommen til at prøve igen næste gang der er åbne prøve træninger.

Hvis du skulle have yderligere spørgsmål, eller er kommet i tvivl om noget helt andet i forhold til FSK, så kontakt endelig Gitte Hinrichsen på mobilnummer: 21 43 56 78 eller via e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.Telefon/mobil og mail
Fødselsdato og årgang
Forældreoplysninger
Forældre 1
Forældre 2
Klub og træner
Besked til FSK Kolding